کد مطلب: 151316
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۹
ایسنا/لرستان
 
به گزارش ایران خبر، افسانه اقبال‌نیا در همایش آغاز به کار شعبه  مرکز همیاری آموزش، اشتغال و درمان بیماران صعبت العلاج ایران در بروجرد و کارگروه بین المللی دبیرخانه نهج البلاغه که امروز دوازدهم تیرماه در سالن اداره ارشاد بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: سرطان نامی سیاه و تاریک و ترسناک دارد.

وی تصریح کرد: بیمار سخت می‌تواند با سرطان کنار بیاید و آن را بپذیرد و خانواده و بچه‌های خانه را ممکن است بر اثر ابتلای مادر به سرطان تحت تأثیر قرار گیرند و دچار مشکلات و آسیب‌هایی شوند.

مسئول آموزش خانه کارگر کشور خاطرنشان کرد: همچنین مشکلات اقتصادی و ناتوانی در تأمین داروهای مورد نیاز هم مشکل این بیماران را چندین برابر می‌کند.

اقبال نیا اضافه کرد: بخشی از داروهای سرطان سینه از طریق پیگیری نمایندگان در مجلس باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد و درمان با پروتز سینه در بانوانی که سینه آن‌ها براثر جراحی قطع می‌شود نیز اگر مشمول بیمه قرار گیرد می‌تواند نقش مؤثری در درمان روحی و جسمی بانوان مبتلا به سرطان سینه داشته باشد که ما از نمایندگان مردم این انتظار را داریم که این موارد را پیگیری کنند.

وی بیان کرد: آموزش‌های مرتبط با سرطان سینه در هر منطقه‌ای باید پیگیری شود و تمام این آموزش‌ها از صفر تا صد به‌صورت رایگان است.

مسئول آموزش خانه کارگر کشور ادامه داد: سالانه ۷۰ هزار نفر در کشور به سرطان مبتلا می‌شوند که ۱۱ درصد از این میزان مربوط به سرطان پستان در زنان است و سالانه ۶ درصد به این میزان افزوده می‌شود.

اقبال نیا عنوان کرد: میزان شیوع سرطان رو به افزایش است به‌طوری‌که هر ۴۰ دقیقه یک زن در کشور به سرطان سینه مبتلا می‌شود.

وی افزود: سرطان سینه یکی از خوش‌خیم‌ترین انواع سرطان است که در صورت تشخیص به‌موقع به‌راحتی به درمان پاسخ می‌دهد ولی متأسفانه به دلیل عدم آموزش و عدم آگاهی مردم نسبت به این سرطان علائم اولیه این بیماری جدی گرفته نمی‌شود.

مسئول آموزش خانه کارگر کشور اظهار کرد: کمپین آگاه‌سازی جامعه نسبت به سرطان سینه در بسیاری از استان‌ها راه‌اندازی شده است و حتی در دورترین نقاط روستایی کشور اکنون به بانوان در این زمینه آموزش‌هایی داده می‌شود.

منبع : خبرگزاری ايسنا