پلمب مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران

خبرگزاری ايسنا , 21 ارديبهشت 1399 ساعت 12:24

مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران با دستور رئیس حوزه قضایی این بخش پلمب شد.


به گزارش ایران خبر، به نقل از روابط روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، کارگاه‌های ساخت عسل تقلبی با درج نشان یکی از برندهای معروف و نیز تولید و محل دپوی فله‌ای مواد غذایی، گوشت، قارچ و همبرگر و... در فضایی کاملاً غیر بهداشتی، با دستور رئیس حوزه قضایی بخش خاوران و با حضور نیروهای انتظامی، نمایندگان بخشداری، ادارات صمت، تعزیرات و شبکه بهداشت شهرستان ری پلمب شد.

میثم یاری رئیس حوزه قضایی بخش خاوران در این رابطه گفت: سلامت مردم از جمله خطوط قرمز دستگاه قضایی می‌باشد و برای متخلفین به لحاظ نقض قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرونده قضائی تشکیل و به سرعت و دقت تعیین تکلیف می‌گردند.

بر اساس این گزارش، این کارگاه‌ها که در روستاهای لپه زنک و قاسم آباد تهرانچی مستقر بودند، به لحاظ تخلفات گسترده بهداشتی و تولید و عرضه مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فقدان هر گونه مجوز فعالیت، پروانه تولید و بهره برداری پلمب گردیدند و از نمونه‌های مواد مزبور برای انجام آزمایشات و تعیین قابلیت مصرف انسانی و... به شبکه بهداشت شهرستان ری ارسال شد.


کد مطلب: 149424

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/149424/پلمب-مراکز-تولید-نگهداری-مواد-غذایی-غیر-بهداشتی-خاوران

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir