افشاگری اینترسپت/ نقش تولیدکنندگان سلاح در افزایش تنش میان ایران و آمریکا

ایران آنلاین , 14 خرداد 1398 ساعت 9:59

اینترسپت افشا کرد:تولیدکنندگان سلاح به سرمایه‌گذاران برای افزایش تنش بین آمریکا و ایران سیگنال‌هایی می دهند؛ چرا که برای درآمد آنها خوب است / لابی سنگین پیمانکاران نظامی برای افزایش بودجه پنتاگون؛ چندین بند در مورد ایران به لایجه بودجه دفاعی آمریکا اضافه شد


به گزارش ایران خبر، تولید کننده‌های سلاح به سرمایه گذاران سیگنال می‌دهند که تنش بین ایران وآمریکا به رشد صنعت جنگ افزار کمک خواهد کرد. اریک دیمارکو، رئیس شرکت دفاعی کراتوس ادعا کرد که افزایش خطر جنگ با ایران، روسیه و چین می‌تواند نیروی دریایی آمریکا را به خطر بیندازد و تجربه شرکت کراتوس در حوزه تهدیدات موشک‌های بالستیک می‌تواند نیاز‌های ارتش آمریکا را برآورده کند.

لی فانگ در اینترسپت نوشت: تولید کننده‌های سلاح به سرمایه گذاران سیگنال می‌دهند که تنش بین ایران وآمریکا به رشد صنعت جنگ افزار کمک خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: پیمانکاران نظامی خصوصی در اواسط ماه مه در برج زیبای گلدمن ساکس در محله منهتن نیویورک حضور پیدا کردند تا با تحلیلگران مالی و بانکداران آمریکایی دیدار کنند.

در هفته‌های اخیر شاهد افزایش تنش بین آمریکا و کشور‌های خاورمیانه با ایران بودیم. اما افراد حاضر در کنفرانس گلدمان ساکس در مورد فرصت‌های ناشی از بحران اخیر صحبت کردند.

جنگ با ایران برای کسب و کار تولید کنندگان بزرگ سلاح خوب است

اریک دیمارکو، رئیس شرکت دفاعی کراتوس در این کنفرانس ادعا کرد که شرکتش آمادگی لازم را به منظور انجام پروژه‌های جدید برای دولت آمریکا را دارد. وی ادامه داد: افزایش خطر جنگ با ایران، روسیه و چین می‌تواند نیروی دریایی آمریکا را به خطر بیندازد و تجربه شرکت کراتوس در حوزه تهدیدات موشک‌های بالستیک می‌تواند نیاز‌های ارتش آمریکا را برآورده کند.

همه تولید کننده‌های بزرگ سلاح در کشور به سرمایه گذاران سیگنال داده اند که جنگ با ایران می‌تواند برای کسب و کار آن‌ها خوب باشد.

در ماه ژانویه از توماس کندی، مدیر شرکت دفاعی ریتون سوال شد که در آینده کدام سیگنال‌های بازاری می‌توانند بر روی بودجه نظامی آمریکا تاثیرگذار باشند. کندی گفت: «در حال حاظر ایران بزرگترین تهدید در مقابل آمریکا است». وی اشاره کرد که شرکتش اخیرا مجوز فروش سیستم‌های دفاعی موشکی به عربستان را کسب کرده است. عربستان نیز اخیرا به دنبال تقویت سیستم‌های دفاعی خود برای جنگ احتمالی در منطقه بوده است.

کندی ماه بعد در کنفرانس هوافضای کوون برای سرمایه گذاران شرح داد که جنگ با ایران چگونه می‌تواند درآمد شرکتش را افزایش دهد. کندی اشاره کرد که اخیرا با قانون گذاران آمریکایی در مورد آخرین اطلاعات جمع آوری شده مربوط به تهدیدات چین و روسیه و همچنین کره شمالی و ایران صحبت کرده است. کندی گفت که بعد از گفت و گوهایش در واشنگتن در مورد تصویب بودجه نظامی در مجلس خوشبین خواهد بود.

خانم ماریلین هیوسون، مدیر عامل شرکت هاکلید مارتین نیز در ماه ژانویه در مورد تهدیدات اخیر ایران با سرمایه گذاران صحبت کرده بود. اوایل سال یک نسخه از استراتژی دفاع ملی وزارت دفاع آمریکا منتشر شد. در این سند آمده است که شرکت هاکلید مارتین بر روی رقابت آمریکا با چین و روسیه و همچنین تهدیدات دیگر همچون ایران و کره شمالی تمرکز خواهد کرد. هیوسون اشاره کرد که هر دو حزب آمریکا از افزایش بودجه دفاعی کشور حمایت می‌کنند.

آمریکا به طور عمومی ایران را تهدید به حمله نظامی کرد. از سوی دیگر، دولت ترامپ نیز در هفته‌های اخیر برای اعزام ۱۲۰ هزار سرباز به خاورمیانه برنامه ریزی کرده است. آمریکا طی دو سال گذشته تحریم‌های اقتصادی خود علیه ایران را تشدید کرد. مقامات دولت ترامپ همچنین همواره با لحنی خصمانه و جنگ طلبانه در مورد تهدیدات ایران در منطقه صحبت می‌کنند.

افزایش تنش‌ها در منطقه احتمال شروع یک جنگ فاجعه آمیز و تلفات انسانی را افزایش میدهد، اما هم زمان می‌تواند برای کسب و کار پیمانکاران و شرکت‌های دفاعی خصوصی نیز خوب باشد.

اما پیمانکاران نظامی در صنعت جنگ افزار آمریکا صرفا نظاره گر اوضاع نیستند. شرکت‌های بزرگ هر سال مبالغ هنگفتی را برای لابی گری به منظور اعمال نفوذ بر روی بودجه پنتاگون خرج می‌کنند. در آخرین لایحه اختیارات دفاع ملی تصویب شده در سال ۲۰۱۹ چندین بند در مورد ایران ذکر شده است. در این لایحه به دولت اجازه داده می‌شود که یک معماری دفاع موشکی بالستیک برای مقابله با تهدیدات موشکی جمهوری اسلامی ایران توسعه دهد و وزیر دفاع کشور برنامه‌ای برای مقابله با فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران در منطقه آماده کند.


کد مطلب: 133768

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/133768/افشاگری-اینترسپت-نقش-تولیدکنندگان-سلاح-افزایش-تنش-میان-ایران-آمریکا

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir