کد مطلب: 133666
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۶
در جلسه‌ای بودم که آیت‌الله جنتی در رابطه با سازمان تبلیغات که رئیس آن بود، هزینه خواست. حضرت امام (ره) فرمودند من موافق نیستم و نمی‌دهم. آقای جنتی گفتند چرا؟ حضرت امام (ره) جواب دادند شما برای عکس من 80 هزار تومان از دولت پول خواستید اما من حاضر نیستم برای عکسم حتی یک تومان هزینه شود چون خلاف شرع است
 
به گزارش ایران خبر، آیت الله موسوی تبریزی دادستان کل انقلاب در زمان امام (ره) معتقد است در اندیشه امام حکومت دینی محقق نمی شود مگر قانون گرایی و نقش و اختیار مردم در آن لحاظ شده باشد.

به گزارش « ایران آنلاین» آیت الله موسوی تبریزی در گفت و گو با « ایران» و در توضیح قانون در اندیشه امام می گوید: قانونگرایی یعنی بشرگرایی، یعنی انسان‌ها را یکسان دیدن و صاحب حق دیدن. قانونگرایی یعنی زمینه اجرای عملی عدالت در جامعه از اساسی‌ترین مبانی حکومت دینی است. ما وقتی همه را صاحب حق می‌بینیم، پس همه را دارای صلاحیت برای استفاده از نعمت‌های الهی می‌دانیم و این استفاده نیاز به مدیریت دارد. این مدیریت هم انجام نمی‌شود مگر اینکه همه مردم نظارت کنند و دخالت داشته باشند.

اکثریت است که مسیر اداره کشور را تعیین می کند

وی می افزاید: اینجاست که قواعد انسانی و بشری پایش به حکومت اسلامی باز می‌شود و بحث اکثریت پیش می‌آید. یعنی اکثریت است که مسیر اداره کشور را تعیین می‌کند و در این بین هم نمی‌توان حقوق اقلیت را به صرف اینکه انها در اقلیت قرار گرفته‌اند و اکثریت نیستند، ضایع کند.
دبیر کل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم می گوید: بنابراین اداره یک جامعه در چارچوب‌های اسلامی و بر اساس ضوابط دینی هم که اتفاق می‌افتد باید توسط انسان‌ها انجام شود و این نیازمند قوانین بشری است. برخی‌ها با یک نگاه افراطی اینها را در تضاد با هم می‌دانند و وقتی بحث حکومت دینی می‌اید طوری تعبیر می‌کنند که اختیارات و انتخاب‌های انسانی دیگر نباید در آن جایی داشته باشد در حالیکه در اندیشه امام (ره) حکومت دینی محقق نمی‌شود مگر اینکه در آن نقش اختیار مردم و جامعه هم لحاظ شود. چون اساسا خود دین است که این اختیار را داده.

مخالفت امام خمینی (ره) با پرداخت بودجه به سازمان تبلیغات 

موسوی تبریزی در بیان خاطره ای از مرحوم امام توضیح می دهد: من خودم در جلسه‌ای بودم که آیت‌الله جنتی در رابطه با سازمان تبلیغات که رئیس آن بود، هزینه خواست. فکر کنم سال 61 بود، حضرت امام (ره) فرمودند من موافق نیستم و نمی‌دهم. آقای جنتی گفتند چرا؟ حضرت امام (ره) جواب دادند شما برای عکس من 80 هزار تومان از دولت پول خواستید اما من حاضر نیستم برای عکس من حتی یک تومان هزینه شود چون خلاف شرع است. این را در جلسه شورای عالی تبلیغات که من یکی از اعضای جلسه بودم، فرمودند و من خودم شنیدم و بدون واسطه نقل می‌کنم.
من همیشه حسرت می‌خورم که چرا ما در این کشور و در انقلاب نتوانستیم از برکات وجود حضرت امام (ره) بیشتر استفاده کنیم و عمر مبارک ایشان بیشتر از این کفاف نداد. ( مشروح گفت و گو با آیت الله موسوی تبریزی فردا در روزنامه ایران منتشر می شود.)

منبع : ایران آنلاین