کد مطلب: 131658
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۴
سیل زدگانی که هنوز زندگیشان خیس است و دیگر این زندگی برایشان زندگی نمی‌شود، در 42 اردوگاه ساکن هستند و دولت و خیرین هر آنچه در توان داشتند بر روی دایره گذاشتند و به خسارت دیدگان، آب و غذا و تجهیزات امدادی رساندند.
 
به گزارش ایران خبر، اما آنقدر حجم خسارت‌ها بالاست که هنوز هم گروهی از حدود ۱۲۰ هزار خسارت دیده از سیل خوزستان در چادرها و در شرایط سخت زندگی می‌کنند و یکبار دیگر جنگ زدگی را تجربه می‌کنند و در این برخی از خدمات ارائه شده راضی اند و برخی ناراضی.

برابر آخرین گزارش‌ها حجم آب ورودی به پشت سدهای استان خوزستان کاهش یافته و به تبع آن خروجی سدها نیز به رودهای کرخه و کارون کاهش پیدا کرده که همین امر موجب فروکش کردن آب در برخی مناطق سیل‌زده شده است.

بنابراین آب از چندین روستا که در مجاورت رودهای استان خوزستان دچار آب گرفتگی شده بودند، خارج شده است و جریان آب در حال حرکت به سمت جنوب این استان است و در حال حاضر با گذر از اهواز به مناطقی چون شادگان، خرمشهر و آبادان رسیده اما خطری این شهرها را تهدید نمی‌کند و به زودی جریان آن وارد دریا خواهد شد.

حال خوزستان از شرایط اضطرار خارج شده و خوشبختانه نگرانی اصلی در مورد سیل در استان خوزستان رفع شده است.

به گفته نجار، مدیر کل بحران، به زودی مراحل پرداخت خسارات در تمامی مناطق سیل‌زده آغاز خواهد شد و تمرکز بر آن است تا سیل‌زدگان زودتر به منازل و خانه‌های خود بازگردند.

استاندار خوزستان هم تاکید کرده که در شرایطی که آب به سمت جنوب استان در حرکت است، باید از شهرهای شادگان، آبادان و خرمشهر مراقبت شود تا مشکلات مربوطه در خصوص افزایش حجم آب حل شود.

امروز هم استاندار خوزستان به همراه کارشناسان و فرمانده سپاه و مدیر کل بحران به منظور بررسی راه‌های کاهش آب ورودی به تالاب شادگان از کانال ریزگردها اطراف تالاب منصوریه، جاده اختصاصی نفت بخش غیزانیه و جاده اختصاصی کانال کوت عمیر از توابع شهرستان کارون در جنوب شرق اهواز بازدید کردند.

هدف این بازدید، پیدا کردن بهترین مسیر برای هدایت آب به سمت کانون‌های ریزگردهاست تا فشار آب ورودی به تالاب شادگان کاهش یابد.

ادامه دارد…

منبع : خبرگزاری ايسنا