کد مطلب: 130159
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۲
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:تعداد ‏بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تاکنون به 300 هزار و 837 ‏مورد رسیده است.‏
 
به گزارش ایران خبر، «محسن فرهادی» روز یکشنبه درباره اقدامات بهداشت محیط در سلامت نوروزی افزود: برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی از بیستم اسفند 97 ‏آغاز شده و تاکنون یک هزار و 497 مرکز یا مکان متخلف بهداشتی پلمب شدند که 262 مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.‏
وی بیان کرد: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی و مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی 88 هزار و 52 مورد، بازرسی ‏بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستوران‌های بین راهی 13 هزار و 313 مورد و کل بازرسی‌های بهدشت محیطی 402 هزار و 200 مورد بوده ‏است.‏
فرهادی افزود: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی پنج هزار و 150 مورد بوده که از این تعداد 451 مورد مربوط ‏به مراکز و رستوران‌های بین راهی است.‏
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 552 هزار و 204 ‏کیلو گرم است و در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی نیز 243 هزار و447 مورد بوده است. همچنین از آغاز برنامه ‏سلامت نوروزی تاکنون، 256 هزار و 699 مورد کلرسنجی آب انجام شده است.‏
به گزارش ایرنا، برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی از بیستم اسفند 97 آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد ‏داشت.‏/ایرنا 
منبع : ایران آنلاین