در طول سفر ظرفهایتان را با آب نهر نشویید
خبرگزاری ايسنا , 3 فروردين 1398 ساعت 11:21
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: آبهایی که در طول مسیر بهصورت نهر و چشمه جاری شدهاند، اغلب آلودگی میکروبی دارند و یا به انواع تخم انگلها آلوده شدهاند.
به گزارش ایران خبر، دکتر زهرا ضمن گفت: بهتر است خانوادهها برای شستن ظروف و لیوانهای مورد استفاده در طول سفر از آبی که ازمنزل با خود آوردهاند، استفاده کنند زیرا ممکن است به دلیل سرازیر شدن فاضلابهای صنعتی، انواع آلودگیهای شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را بهطور جدی به خطر بیندازند.
وی افزود: توصیه میشود در طول سفر حتما آب معدنی بنوشید و یا این که قبل از حرکت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز بریزید و در یخدان حمل کنند. برای تهیه چای نیز میتوانید یک فلاسک آبجوش همراه ببرید و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع خستگی وتمدد اعصاب استفاده کنید.
عبداللهی در پاسخ به اینکه خوردن چه غذایی در طول سفر مناسب است، گفت: مطمئنترین راه این است که غذای سادهای در منزل تهیه و در یک ظرف خنک نگهداری کنند. همچنین غذایی که برای بین راه تهیه میکنند، نباید آبکی باشد. غذاهای آبکی مثل انواع خورشها سریعتر فاسد میشوند. میکروبها و باکتریها در فضای مایع، محیط مناسبتری برای رشد وتکثیر دارند.
بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، وی همچنین اظهارکرد: غذاهای خشک مثل انواع کوکوها، کتلت، شامی، انواع دلمهها ، انواع پلوها همراه با گوجه فرنگی ،کاهو و خیار تازه و لیمو ترش که طی چهار مرحله سالمسازی سبزیجات شسته شدهاند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.
کد مطلب: 130076
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/130076/طول-سفر-ظرف-هایتان-آب-نهر-نشویید