کد مطلب: 126116
 
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۲۱
شهردار تهران در مراسم پایش سلامت ۱۷ هزار کارگر شهرداری، آماری از وضعیت سلامت پایتخت نشینان ارائه کرد.
 

به گزارش ایران خبر، پیروز حناچی، در برنامه پایش سلامت ۱۷ هزار کارگر شهرداری، گفت: سالانه ۵۷ هزار نفر در تهران به طور طبیعی فوت می کنند که از این تعداد ۱۲۰۰ نفر در اثر حوادث و سوانح جان خود را از دست می دهند.

حناچی با بیان اینکه اغلب این قربانیان مردان در سنین کار و کودکان بالای ۵ سال هستند، گفت: باید برای تغییر این وضعیت تلاش کنیم که مهمترین آن توسعه مترو است. توسعه مترو و کاهش آلودگی هوا تأثیر دارد.

وی با اشاره به آمارهای سلامت شهروندان تهرانی خاطرنشان کرد: این آمارها محرمانه نیست؛ براساس همین آمارها در سال ۹۴، ۴۵۷۳ نفر به دلیل ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون فوت کرده اند.

شهردار تهران با بیان اینکه ۱۴۹۴ نفر در تهران به دلیل بیماری های تنفسی به بیمارستان مراجعه می کنند، اظهار داشت: ذرات معلق در سال گذشته ۲۳۹ روز بیش از حد استاندارد، ۱۰۲ روز در شرایط حساس،  ۹ روز در شرایط اضطراری بود.

به گفته حناچی ۴۰۰ نفر در تهران به دلیل رعایت نکردن مسائل ایمنی جان خود را از دست داده اند.

حناچی با بیان اینکه ۹.۳ درصد از تهرانی ها، دیابت دارند  و از این تعداد ۵۳ نفر از دیابت خود بی اطلاع هستند، تصریح کرد: ۳۰ درصد از تهرانی تری گلیسیرین، ۶ درصد دچار پرفشاری و ۵۰ درصد کلسترول بالا دارند.

وی افزود: همچنین از هر ۵ تهرانی یک نفر فشار خون دارد که در مجموع یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را شامل می شود که از هر ۸ نفر تهرانی که دارای فشار خون هستند، یک نفر از بیماری خود مطلع نیست.

شهردار تهران با بیان اینکه بانوان تهرانی از مردان چاق ترند، گفت: ۳۵ درصد از پایتخت نشینان ۵ سال به بالا آقایان هستند که در مجموع ۱۹.۲ تهرانی ها چاق و خانم ها ۱.۷ درصد بیشتر از مردان چاق هستند.

حناچی با بیان اینکه باید به موضوع سلامت شهروندان تهرانی توجه ویژه ای کرد، اظهار داشت: باید تحرک بیشتری در تهرانی ها باشد و دوچرخه به عنوان یک نماد برای تحرک بیشتر مورد قبول قرار گیرد. در حال حاضر کمتر از یک درصد تهرانی ها از دوچرخه استفاده می کنند که امیدواریم این آمار به ۵ درصد برسد.

منبع : خبرگزاری مهر