کد مطلب: 123179
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۱۸
مدیرعامل شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران که به تازگی در فرابورس ایران پذیرش شده است، گفت: به بورس آمده‌ایم شفاف باشیم. افزایش قیمت‌ها را نه اخلاقی می‌دانیم و نه قانونی است.
 

به گزارش ایران خبر، اول خرداد ماه سال جاری نماد معاملاتی شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران در بازار دوم فرابورس ایران درج شد و در صف عرضه اولیه قرار گرفت. این شرکت در بازار دوم فرابورس ایران در گروه تولید محصولات کامپیوتری و زیر گروه رایانه و تجهیزات درج شده است و فعالان بازار سرمایه در همین روزها شاهد عرضه آن خواهند بود.

امروز در نشست خبری که در فرابورس ایران تشکیل شد مدیران و سهام‌دارن عمده این شرکت به سوالات خبرنگاران بازار سرمایه و برخی از فعالان بورسی پاسخ دادند. بابک ثقفی - مدیرعامل شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران - در پاسخ به این سوال ایسنا مبنی بر التهاب بازار لوازم خانگی و اینکه دیده می‌شود لوازم خانگی با توجه به لیستی که سازمان حمایت و اتحادیه اعلام کرده به فروش نمی‌رسند، این قیمت‌ها برای سرمایه‌گذاران بورسی مهم است، آیا شما به لیست‌های رسمی تمکین می‌کنید یا با مسئولان مربوطه وارد مذاکره می‌شوید؟ گفت: در سال جاری نسبت به شش ماهه اول سال گذشته ۵۰ درصد بیشتر تلویزیون فروخته‌ایم و تمام توان‌مان را در این راه گذاشته‌ایم ولی طبیعتا برخی موضوعات خارج از توان ماست. دو شرکت کره‌ای در ایران بودند که نوع نگاه‌شان باعث این التهاب‌ها شد.

وی در پاسخ به ایسنا در مورد اخلاف قیمت‌ها و عدم ارائه فاکتور از سوی فروشندگان اشاره کرد و گفت: تمام قیمت‌ها را نه تنها در سایت ۱۲۴ قرار داده‌ایم بلکه در سایت خودمان هم قرار داده‌ایم. ما با یک سری نامه نگاری به تمام نماینده‌ها اخطار دادیم که قیمت‌ها را گران‌تر از آنچه اعلام کردیم نفروشند و هرگونه عواقب گران‌فروشی بر عهده خودشان است.

مدیر عامل شرکت صنایع ماشین های اداری ایران افزود: اگر قیمت ها را ۲۰ درصد افزایش دهیم، مردم مجبورند که بپذیرند اما این کار نه اخلاقی است و نه قانونی. ما هیچگاه این کار را نکرده ایم و نمی‌کنیم.

ثققفی در پاسخ به این سوال ایسنا که قیمت‌های اعلامی از سوی شما یا اتحادیه یا هر ارگان دیگری برای خریداران مهم نیست بلکه مهم قیمتی است که در نهایت  کالا به دست خریدار می‌رسد، در عین حال می بینیم که اخطاری که می‌گویید به نمایندگان داده اید عملا کارا نبوده است. آیا در راستای این اخطار برخوردی هم کرده اید؟ گفت: باید راهکار بهتری داشته باشیم که مردم راحت تر خریداری کنند. در مورد برخورد باید بگویم من قانون نیستم بلکه در جایگاه اطلاع رسانی قرار دارم. امیدوارم که مراجع مسئول رسیدگی کنند. سود متعارف مغازه داران جذاب است و نباید در حق خریداران اجحاف کنند.

وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر ادعای مغازه‌داران که نمایندگان رسمی کالا را به آن‌ها گران می‌فروشند، تاکید کرد: اصلا اینطور نیست. سوابق و مستندات و مدارک ما موجود است و به خاطر این به بورس آمده ایم که شفاف هستیم و می خواهیم شفاف بمانیم. من می دانم منظور شما از اینکه مغازه داران به خریداران می گویند باید در دو تراکنش مبلغ را پرداخت کنید چیست ولی ما شفاف عمل کرده و می کنیم.

ثقفی در بخشی از صحبت‌های خود درباره عملکرد شرکت اظهار کرد: به زودی شاهد خواهیم بود که سهام‌داران جدید وارد شرکت خواهند شد. در سال ۱۳۸۳ کارمان را در شهر جدید هشتگرد شروع کردیم. در سال ۱۳۸۶ ما وارد تولید تلویزیون هم شدیم و در سال اول ۲۰۰۰ تا و سال قبل ۱۶۵ هزار تلویزیون تولید کردیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره کارکنان این شرکت گفت: ۸۷۰ نفر کارمند و کارگر داریم که ۴۰۰ نفر لیسانس و بالاتر است و متوسط سن کارکنان ۳۵ سال و متوسط تجربه آن ها در شرکت ۱۲ سال است. همچنین تیم مهندسی ۷۰ نفره ما به قیمت ریز قطعات دسترسی دارند.

ثقفی توضیح داد: تکنولوژی پنل تلویزیون بسیار مهم است و تولیدکنندگان باید به تکنولوژی روز درسترسی داشته باشند. ما در این راستا با شرکتی خارجی قرارداد بستیم. ما کارخانه فول اتوماتیک قطعات پلاستیک را داریم و خودمان تولید می‌کنیم و هیچ گونه وابستگی نداریم و در سال‌های آینده امکان صادرات خواهیم داشت.

وی با اشاره به بازار فروش تلویزیون گفت: ۲۵ میلیون خانواده در ایران هستند و ۱۸۰۰ هزار تلویزیون در سال در ایران خریداری می‌شود اگر شرایط اقتصادی بهتر شود به سه میلیون هم می رسد. ما در این راستا مجوز ساخت یک کارخانه را داریم.

مدیرعامل شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران درباره تولید یخچال نیز گفت: تکنولوژی تولید یخچال خیلی مهم است و در قیمت تمام شده تاثیر می گذارد. ما در حال ساخت سالن تولیدی یخچال با وسعت بسیاری خوبی هستیم. در حال حاضر لباسشویی هایی در بازار هستند که گرانند و یک سری لباس شویی وجود دارد که کیفیتش مناسب نیست و قیمت‌ها پایین است، در نتیجه جایی خالی بود که ما بتوانیم محصولی تولید کنیم.

وی در پاسخ به اینکه چه ارزی به شما تعلق می‌گیرد؟ توضیح داد: بعد از دارو و غذا دولت همیشه به لوازم خانگی ارز نیمایی داده و دولت مطمئنا این تخصیص ارز را ادامه خواهد داد.

ثقفی در پاسخ به اینکه آیا امیدوار هستید در ماه ها و سال آینده محصولات اولیه را از خارج بتوانید وارد کنید، گفت: ما از ۹۰ تامین کننده مختلف قطعات مورد نیاز را می‌گیریم. البته تا پایان سال هیچ مشکلی از این بابت نداریم. تمام قطعات ما سفارش گذاری شده و در حال واردات است.

وی خاطر نشان کرد: این بخش از تولید مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی با ارز نیمایی را پرداخت کرده‌اند.

منبع : خبرگزاری ايسنا