کد مطلب: 122627
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۳
دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی گفت:در اولویت‌های تخصصی، وزارت آموزش و پرورش باید توجه بیشتر به مهارت آموزی و ورود به بازار کار داشته باشد؛ بی تعارف باید بگوییم در حال حاضر مدرسه مهارت‌پرور نیست.
 
به گزارش ایران خبر، شهیندخت ملاوردی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی در اولین نشست هم‌اندیشی نمایندگان حقوق شهروندی استان‌ها و حوزه ستادی که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، بیان کرد: این تفاهم‌نامه قطعاً نیاز به راهبری همه شما عزیزان دارد تا بتوانیم آن را در چارچوب کلی خود پیش ببریم و به اجرا در بیاوریم و نقش کلیدی برای وزارت آموزش و پرورش در حوزه نهادینه‌سازی حقوق شهروندی و فرهنگ شهروندی را به نمایش بگذاریم.


دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی گفت: اگر کودکان ما مهارت نه گفتن را بلد بودند چند درصد زندانیان الان در زندان نبودند. هزینه یک زندانی ۲۰ برابر هزینه آموزش یک دانش آموز است، بنابراین اگر این ملاحظات را در نظر بگیریم به گونه ای سرمایه گذاری کرده‌ایم.

وی افزود: یکی از اقدامات دولت دوازدهم این بود که در ابتدای دولت اولویت های تخصصی و اولویت‌های حقوقی را مشخص کرده است. دولت دوازدهم باید بتواند طی یک دوره، از چالش های انباشته شده طی چند ماه گذشته عبور کند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی اضافه کرد: از مجموعه سیاست‌های جدید آموزش و پرورش می‌توان به عدالت آموزشی، بحث حذف مشق شب و کتب کمک آموزشی و حذف غول کنکور، طرح شاداب‌‌سازی مدارس و سبک کردن کیف دانش‌آموزان اشاره کرد البته گاهی اوقات خود اولیا طلبکار این تغییرات هستند که اگر به دولت و مدیران وزارتخانه اعتماد کنند، مشکلات حل می‌شود.

وی اضافه کرد: سند منشور حقوق دانش‌آموز در مجلس دانش‌آموزی به تصویب رسیده است و شنیدیم منشور حقوق والدین نیز تدوین شده است‌.

وی توضیح داد: امیدواریم شکست غولهای کنکور در دولت دوازدهم و در زمان آقای بطحایی رخ دهد که اگر این امر میسر شود یک دستاورد تاریخی است که انشالله به نام دوره دولت دوازدهم انجام خواهد شد. ما همچنین طرح شاداب سازی مدارس را حائز اهمیت می دانیم زیرا با یک تدبیر کوچک می توانیم تحول عظیمی در کشور خود به جا بگذاریم. همه این سیاست ها را باید برنامه سازی کرد و همچنین اولیا می‌توانند در این زمینه کمک کنند.

مولاوردی بیان کرد: دانش آموزان و دانشجویان ما وقتی در مقام مقایسه با کشورهای دیگر قرار می گیرند از نظر مهارت‌های شناختی خیلی بهتر هستند ولی وقتی نوبت به مهارت های اجتماعی می رسد خیلی سطح پایین تری دارند و ما باید این ضعف را حتما جبران کنیم.

وی تاکید کرد: اگر کودکان ما مهارت نه گفتن را بلد بودند چند درصد زندانیان الان در زندان نبودند. هزینه یک زندانی ۲۰ برابر هزینه آموزش یک دانش آموز است بنابراین اگر این ملاحظات را در نظر بگیریم به گونه ای سرمایه گذاری کرده ایم.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور شهروندی در پایان اظهار داشت: نیاز به فردزدایی آموزشی داریم، ما باید محرومیت از شوق یادگیری را از میان برداریم و تفکر نقادانه را به دانش آموزان آموزش دهیم.باید این باور را در خودمان تقویت کنیم که توسعه باید از ذهن‌ها و فرهنگ شروع شود./ایلنا
 

منبع : ایران آنلاین