کد مطلب: 121270
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۴
پس از انتشار شایعه درگذشت جمشید مشایخی، سام مشایخی ضمن تکذیب این خبر، تاکید کرد پس از این پیگیر منابع نشر مطالب جعلی درباره وضعیت سلامتی پدرشان خواهند بود.
 
به گزارش ایران خبر، دیشب باردیگر، شایعه درگذشت جمشید مشایخی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در فضای مجازی پیچید و اعضای خانواده و علاقه‌مندان او را نگران کرد.

سام مشایخی، ضمن تکذیب خبر درگذشت پدرش، از ناشران این اخبار و مطالب جعلی به شدت انتقاد کرد. او گفت: «بسیاری از بستگان و آشنایان، پس از شنیدن این خبر کذب، بسیار نگران و با تماس با اعضای خانواده جویای احوال پدرم شدند. کسانی که با نشر این اخبار، آرامش خانواده‌ها را به هم می‌زنند، نمی‌دانم دنبال چه هدفی هستند.»

 

او با بیان این‌که حال استاد مشایخی پس از عمل جراحی و سپری کردن دوران نقاهت بسیار بهتر شده است، از گردانندگان کانال‌ها و صفحات فضای مجازی خواست چنین اخباری را تنها از مراجع و نهادهای رسمی یا اعضای خانواده نقل قول کنند.

سام مشایخی تاکید کرد پس از این، پیگیر منبع اصلی انتشار این خبرهای جعلی خواهند بود و اگر لازم باشد، از آنان شکایت خواهند کرد.

جمشید مشایخی (زادهٔ ۵ آذر ۱۳۱۳، تهران) بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. وی دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر است.

آغاز کار هنری جمشید مشایخی

جمشید مشایخی دارای تحصیلات ناتمام در رشته تئاتر است. وی سال ۱۳۳۶ به استخدام اداره تازه تأسیس هنرهای دراماتیک درآمد و به عنوان بازیگر کار خود را در برنامه نمایشی کانال سوم غیردولتی آغاز کرد و با ایفای نقش در فیلم کوتاه «جلد مار» هژیر داریوش به همراه فخری خوروش جلوی دوربین رفت. او حتی به خاطر بازی سینمایی اش برای مدتی از کار تئاتر اخراج شد. در واقع کار حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۴۹ به‌طور رسمی شروع کرد. بازی جمشید مشایخی در نقش انسان‌های بی‌رحم و همچنین نقش‌های تاریخی همچون «شازده احتجاب»، «کمال الملک» و رضا تفنگچی/خوشنویس در سریال «هزار دستان» نشانگر از توانایی بازیگری اوست.

با این حال، در کارنامه بازیگری او، نقش‌های کم ارزش و گاه بی‌ارزش نیز شاهد هستیم که به گفته خود، پذیرفتن آن نقش‌ها را برای کمک به کارگردان‌ها قبول می‌کند؛ هرچند که به کارنامه بازیگری اش لطمه وارد شود. او در سال ۱۳۶۳، بابت بازی در دو فیلم گل‌های داوودی و کمال‌الملک، برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شد. از نمایش‌های مهم او بازی در نقش «بزرگ آقا» در نمایش میراث کارِ بهرام بیضایی در تالار ۲۵ شهریور در آذر ماه ۱۳۴۶ بود.

مشایخی در سال ۹۳ به عنوان سفیر سلامت چشم و بینایی و در سال ۹۴ به عنوان سفیر سلامت از سوی وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران معرفی و به وی تندیس سلامت اهدا شد./خبرآنلاین

منبع : ایران آنلاین