کد مطلب: 114084
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۴
کمال اکبری، معاون مشارکت‌های اجتماعی، سازمان امور اجتماعی کشور گفت: سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی مشارکت می کنند و با همکاری این نهادها 100 دفتر تسهیل گری برای کاهش آسیب های اجتماعی در حاشیه شهرهای 10 استان ایجاد می شود.
 

به گزارش ایران خبر، کمال اکبری با اشاره به اینکه جلب مشارکت سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین اقدامات این سازمان در سال 97 است، افزود: بخش عمده اعتبار 450 میلیارد تومانی سازمان امور اجتماعی در سال جاری قرار است از طریق سازمان های مردم نهاد برای کاهش آسیب های اجتماعی هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از آسیب هایی که در این زمینه به آن پرداخته می شود، حاشیه نشینی است، اعلام کرد: به همین منظور 100 دفتر تسهیل گری در 10 استان کشور ایجاد شده است و قرار است که این دفاتر در آینده توسعه یابد.
معاون مشارکت‌های اجتماعی، سازمان امور اجتماعی کشور گفت: این دفاتر در استان های کرمان، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، سیستان و بلوجستان، خوزستان، آذربایجان غربی، البرز، لرستان و فارس ایجاد شده است.
وی در مورد دیگر اقدامات سازمان امور اجتماعی کشور در سالجاری نیز گفت: مبحث آموزش و توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد را در دستور کار داریم، چرا که برخی از سازمان های مردم نهاد توان کار عملیاتی را ندارند و در این مورد باید آموزش های مورد نظر را کسب کنند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲ هزار سازمان مردم نهاد در کشور داریم که مجوزهای لازم را از وزارت کشور، وزارت ورزش و جوانان و نیروی انتظامی دریافت کرده‌اند و بیش از هزار سازمان مردم نهاد در حوزه اجتماعی و آسیب های اجتماعی فعال هستند.
سازمان امور اجتماعی کشور سازمانی دولتی است که در آذر ۱۳۹۶ تشکیل شده ‌است.
ارتقای سلامت، رضایت، نشاط و عدالت اجتماعی، نظم و احساس امنیت، پیشگیری، مدیریت، کنترل، کاهش و حذف معضلات و آسیب‌های اجتماعی از وظایف این سازمان است.
معاون اجتماعی وزیر کشور ریاست این سازمان را بر عهده دارد، این سازمان دبیرخانه شورای اجتماعی کشور را در خود جای داده ‌است.
ترکیب این شورا شامل رئیس‌جمهور «رئیس شورا»، وزیر کشور «جانشین رئیس شورا، معاون اجتماعی وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور «دبیر شورا»، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای آموزش و پرورش، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، روسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی مجلس شورای اسلامی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
همچنین رئیس سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهردار تهران، دادستان کل کشور، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس کمیته امداد، رئیس سازمان بهزیستی، رئیس جمعت هلال احمر و دو نفر نماینده از تشکل‌های مردمی و خیرین به تایید وزیر کشور نیز با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی از اعضای این شورا محسوب می شوند. / ایرنا

منبع : ایران آنلاین