به گزارش ایران خبر، مدیر کل دامپزشکی گلستان با تأکید بر اینکه از شهروندان میخواهیم در زمان خرید گوشت قرمز از سلامت آن اطمینان داشته باشند، گفت: به زنان خانهدار توصیه میشود هنگام تمیز کردن و یا قطعه قطعه کردن گوشت باید از دستکش استفاده کرده و در پایان کار دستها را با آب و صابون شستشو دهند.
دکتر «محمود رضا وفایی» تصریح کرد: هماکنون کشتارگاههای دام استان دارای پیش سرد کن هستند و دام پس از ذبح به مدت 24 ساعت تحت نظارت ناظرین بهداشتی در سردخانه کشتارگاه حفظ میشود که عامل مهمی در کنترل بیماری تب کریمه کنگو است.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد شهروندان ضمن تهیه گوشت از قصابیهای مجاز، دقت کنند که لاشهها دارای برچسب و مهر دامپزشکی باشد. همچنین شهروندان گوشت خود را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند.
وفایی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از کشتار غیر بهداشتی توسط برخی افراد سودجو که یکی از مهمترین راههای انتقال بیماری تب کریمه کنگو است باید همه دستگاههای ذیربط همچنین شهروندان همت داشته باشند و برای بهبود وضعیت بهداشتی جامعه به همکاران ما کمک کنند.
مدیر کل دامپزشکی گلستان یادآور شد: شهروندان میتوانند مواردی از قبیل محلهای توزیع و یا کشتار غیر بهداشتی دام را به شبکههای دامپزشکی و یا تلفن 1512 اطلاعرسانی کنند./ایرنا