کد مطلب: 110983
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۵۰
این روزها شایعه شده است که گوجه سبز قند دارد. در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم.
آیا گوجه سبز برای افراد دیابتی مضر است؟
 
به گزارش ایران خبر، گوجه سبز از ان نوبرانه هایی است که همه برای خوردنش مشتاق هستند. اما شایعه شده است که آیا  گوجه سبز قند دارد؟ . به گزارش الودکتر: به‌طور کلی خوردن میوه‌های نارس مثل گوجه‌سبز و چغاله بادام از این نظر که بافت‌های فیبری آن‌ها هنوز برای هضم و جذب، مناسب دستگاه گوارش نیستند چندان قابل توصیه نیست.
   چقدر گوجه سبز بخوریم؟

مقدار مصرف گوجه سبز به عوامل مختلفی بستگی دارد. کرامپ‌های یک عامل مهم همان وضعیت گوارشی افراد است. به هر حال گوجه سبز هم یک میوه نارس است و خوردن بیش از حد مجاز آن می‌تواند در فرد سوهاضمه و کرامپ‌های شکمی، نفخ و... را به‌وجود آورد ولی از طرف دیگر از آنجا که گوجه سبز قند پایینی دارد میوه کم ضرری است. 100 گرم گوجه سبز، حدود 40 کیلو کالری انرژی دارد و به همین دلیل می‌شود به‌عنوان یکی از میان وعده‌ها  روی آن حساب کرد اما با درنظر گرفتن این نکته که مقدار مناسب گوجه سبز در هر روز به میزان نصف لیوان تا یک لیوان گوجه سبز است. در مصرف گوجه سبز مثل چغاله بادام نکته‌ای که خیلی مهم است و باید نسبت به آن توجه داشت ضدعفونی کردن آن است. گوجه سبز هم جزو میوه‌هایی است که با پوست خورده می‌شود و در مورد تمام میوه‌هایی که با پوست خورده می‌شوند‌ ضد‌عفونی کردن قبل از مصرف نکته بسیار قابل اهمیتی است که حتما باید رعایت شود.
آیا گوجه سبز قند دارد؟

توصیه می شود گوجه سبز نارس و چغاله بادام  به مقدار زیاد خورده نشود به  دلیل آنکه فیبر آنها نامحلول است البته فیبر موجود در این میوه‌ها به کنترل قندخون در افراد دیابتی کمک می‌کند. مصرف گوجه‌سبز برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین هستند، مفید است. گوجه سبز، خاصیت مسهلی دارد و خشک‌شده آن برای درمان بیماری‌های اعصاب می‌تواند مفید باشد همچنین این میوه مدر است و اعمال کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.  افراد توجه داشته باشند که نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام و گوجه‌سبز را به دلیل اینکه احتمال آلودگی آنها زیاد است از دست‌فروش‌ها خریداری نکنند.
همراه با گوجه سبز آب بخورید

گوجه سبز مقادیر زیادی اگزالات دارد و می تواند در سیستم کلیوی بدن تجمع و سنگ های ادراری تولید کند.
کسانی که سابقه سنگ هایی از جنس اگزالات دارند بهتر است در خوردن گوجه سبز احتیاط کنند.
از طرف دیگر افراد دیگری هم که به خوردن گوجه سبز آن هم به مقدار زیاد علاقه دارند بهتر است همراه با آن مقداری هم آب بخورند تا اگزالات موجود در گوجه سبز رفع شود و با تولید سنگ های ادراری برای آنها ناراحتی ایجاد نکند.