کد مطلب: 104021
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۴
برای میگرن درمان های بسیار مختلفی از جمله بوتاکس و دارو وجود دارد ولی ما در این مطلب به شما روشی را پیشنهاد می کنیم که در آن نه دارویی وجود دارد و نه تزریقی. با ما همراه باشید تا از کایروپراکتیک بیشتر بدانید.
درمان میگرن بدون مصرف دارو
 
به گزارش ایران خبر، سردردهای میگرن یک نوع از بدترین سردردها میباشند که فرد میگرنی را به شدت آزار میدهند و سبب میشوند فرد به روش های سالم و ناسالم رجوع کند.آن دسته افراد که میگرن دارد بعضی وقت ها به منظور بهبود یافتن کایروپراکتورها را انتخاب میکنند.
 
دلیل این سردردها چیست؟
بسیاری از پزشکان معتقدند که سردردها می‌توانند از سیستم‌های عصبی گردن ناشی شده باشند، یعنی سیستم عصبی گردن که به مغز می‌رسد، ممکن است در بخش ستون فقرات گردن، تحت فشار باشد.
اگر این فشار برداشته شود، سیستم عصبی نیز رها می شود و اطلاع‌رسانی در بدن بهتر اتفاق می افتد و سردرد از بین برود.
البته این طور نیست که روش یادشده حتما به نتیجه برسد تا وقتی که متخصص کایروپراکتیک این کار را انجام دهد و ببیند عکس‌العمل بدن بیمار در مقابل آن چیست، چون فرضیه در این روش فقط رها کردن سیستم عصبی است.
تجربه در زمینه کایروپراکتیک نشان داده که این روش به درمان میگرن کمک می کند، ولی نمی توان گفت کایروپراکتیک به همه بیماران کمک می کند تا وقتی که به مرحله انتخاب این روش به‌عنوان درمان وارد شویم.
 
درمان میگرن با کایروپراکتیک به کمک رها کردن عصب‌ها
در واقع، مکانیسم عملکرد کایروپراکتیک این‌گونه است که سیستم عصبی رها می‌کند تا بدن به‌صورت درمانگر، خود را درمان کند.
البته تا وقتی که این روش روی بدن بیمار انجام نشود، نمی‌توان گفت که نتیجه می‌دهد یا خیر.
فرضیه کایروپراکتیک این است که اگر ستون فقرات در قسمت گردن تحت فشار باشد یا به اصطلاح، مهره سَرِ جای اصلی‌اش قرار نگرفته باشد و به سیستم های عصبی گردن فشار وارد کند، در این صورت سیستم عصبی در بروز سردردهای میگرنی تحریک‌کننده است.
متخصص کایروپراکتیک با تنظیم ستون فقرات و برداشتن فشار به‌شکل تدریجی و به مرور زمان از روی سیستم عصبی و مهره‌ها باعث می شود
اطلاع‌رسانی در بدن بهتر انجام شود، در نتیجه، فضایی ایجاد می‌شود که بدن بتواند خود را مانند یک زخم ترمیم کند. این روش می‌تواند با کم کردن درد بیمار یا راحت‌تر کردن گردن تاثیرگذار باشد.
متخصص با کمک کایروپراکتیک، بدون تجویز دارو و جراحی و فقط با انجام مانورهایی با دست روی بدن بیمار براساس تکنیک‌های مختلف کایروپراکتیک، برای درمان بیماری تلاش می‌کند.
 
 
چند جلسه درمان لازم است
اکثر بیماران ۳ – ۲ جلسه درمانی در هفته و به مدت ۶ – ۴ هفته می باشند . در اینصورت رسیدن به درمان قطعی محتمل است . این درمان فرکانس حملات شدت هر حمله را در افراد مبتلا به نحو محسوسی کاهش می دهد . چنانچه پس از ۶ – ۴ هفته درمان تغییر محسوسی بارز نشود فرد باید از نظر سایر علل که سبب ایجاد سردرد می شوند بررسی گردد .
 
کایروپراکتیک سن خاصی دارد؟
کایروپراکتیک را در هر سنی می توان انجام داد، چون براساس فرضیه بایومکانیک بدن، یعنی استفاده از اصول مکانیک در سیستم های بیولوژیکی مانند انسان، جانوران، گیاه، اندام، یاخته (سلول) است. متخصصان کایروپراکتیک معتقدند که سیستم مکانیکی بدن که درباره میگرن، ستون فقرات در قسمت گردن است، درست عمل نمی کند و مانند لولای دری شده که ثابت است و متخصص کایروپراکتیک آن را آزاد می کند. البته اگر بیمار مشکلات دیگری مانند پوکی استخوان داشته باشد، اجرای این روش به تشخیص متخصص بستگی دارد.
 
بررسی اثرگذاری کایروپراکتیک
مهم ترین مکانیسمی برای ارزیابی میزان تاثیر کایروپراکتیک روی بیمار، بررسی حال بیمار است. البته در ابتدای شروع درمان، تصاویری از بدن گرفته می شود، اما در دورانی که این پروسه را طی می کنیم، از بیمار پرسیده می شود که حالش چطور است. در مقابل پاسخ به این پرسش، درمان ادامه می یابد و اگر تغییری در بیمار ایجاد نشود، در مان نیز متوقف می شود. مقیاس اصلی برای من، این است که بیمار در حال به دست آوردن بهبودی نسبی اش است، چون مثلا امکان دارد دیسک گردن یک فرد بیرون باشد، اما هیچ عکس العملی نشان ندهد. معیار، عملکرد سیستم عصبی است که در مقابل درمان چه واکنشی دارد.
 
درمان کایروپراکتیک در میگرن موفقیت آمیز است؟
چندین کارآزمایی بالینی نشان می‌دهد که درمان کایروپراکتیک ستون فقرات ممکن است به درمان سردردهای میگرنی کمک کند.در یک تحقیق انجام شده از افراد مبتلا به میگرن، ۲۲٪ از کسانی که تحت درمان کایروپراکتیک قرار گرفته‌اند، بیش از ۹۰٪ کاهش حملات میگرنی را گزارش داده‌اند. همچنین، ۴۹ درصد از مبتلایان به میگرن، کاهش قابل توجه شدت هرحمله میگرنی را گزارش داده‌اند.