کد مطلب: 101218
 
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۸
معاون وزیر اقتصاد گفت: الزام فعال سازی حداقل یک شعبه از هر بانک دولتی در شهرهای آسیب دیده، تسریع در پرداخت بیمه خسارت دیدگان و افزایش سقف پرداخت در محل و اقدامات ویژه سازمان مالیاتی در توقف هر گونه پیگیری وصول مالیات از مودیان آسیب دیده از اقدامات انجام شده در مناطق زلزله زده است.
 

به گزارش ایران خبر، هیات نمایندگان ویژه وزارت اقتصاد از جمله مدیران عامل بانک های ملی و قرض الحسنه مهر ایران، مدیر عامل بیمه ایران و مدیر عامل سازمان فروش اموال تملیکی به ریاست مهدی قدمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد از مناطق زلزله بازدید و تصمیمات لازم را اتحاذ کرد.

در این سفر پس از بازدیدهای میدانی از مناطق شهری و روستایی آسیب دیده از زمین لرزه اخیر، در نشست های جداگانه ای با مقامات محلی و مدیران استانی زیر مجموعه وزارت متبوع راهکارهای تسریع و تسهیل در خدمات رسانی به زلزله زدگان بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
قدمی به عنوان رئیس هیات اعزامی در باره نتایج این سفر گفت: بررسی های میدانی نشان می دهد که مجموعه های خدمات رسان تابعه این وزارتخانه عملکرد خوبی داشته و در این سفر بر تقویت و توسعه این خدمات تاکید شد.
وی افزود: بانک های دولتی و نیمه دولتی از همان ساعات اولیه اقدام به ارسال دستگاه های خودپرداز سیار کرده اند و از صبح روز حادثه نیز در شهرهای آسیب دیده برخی شعبه های ویژه به مردم خدمات داده اند تا روند به حالت عادی برگردد.
وی افزود: نظام بیمه ای نیز فعالیت های قابل تقدیری داشته به ویژه بیمه های ایران و بیمه های نیمه دولتی مانند آسیا، دانا و البرز در کنار سایر شرکت های بیمه در زمینه ارزیابی خسارت ها و پرداخت در محل بسیار فعال عمل کرده اند.
قدمی افزود: سازمان امور مالیاتی نیز در پی دستور وزیر اقتصاد اقدامات خوبی انجام داده است. همچنین سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نهایت همکاری را با ستاد مدیریت بحران، استانداری کرمانشاه و جمعیت هلال احمر برای تامین برخی اقلام مورد نیاز داشته است.
رئیس هیات نمایندگان وزیر اقتصاد اعزامی به کرمانشاه در خصوص تصمیمات اتخاذ شده از سوی این هیات برای کمک به زلزله زدگان گفت: الزام فعال سازی حداقل یک شعبه از هر بانک دولتی در شهرهای آسیب دیده، تسریع در پرداخت بیمه خسارت دیدگان و افزایش سقف پرداخت در محل و اقدامات ویژه سازمان مالیاتی در توقف هر گونه پیگیری وصول مالیات از مودیان آسیب دیده از جمله این اقدامات است.
وی اضافه کرد: ساماندهی کمک های داوطلبانه اعطایی سازمان ها و شرکت های تابعه به ویژه بانک ها و بیمه ها به گونه ای که توزیع متوازن و متناسب انجام شود و رسیدگی به وضعیت کارکنان آسیب دیده مجموعه وزارتخانه در استان های درگیر زلزله نیز از سایر اقدامات انجام شده بود.
وزارت اقتصاد و سازمان ها و مجموعه های تابعه آن از ساعات اولیه وقوع حادثه با تشکیل کمیته های ویژه و حضور موثر در محل حادثه تلاش کردند پیامدهای این حادثه را مدیریت کنند.
زلزله ای به بزرگی 7.3 ریشتر ساعت 21 و 48 دقیقه شامگاه یکشنبه (بیست و یکم آبان ماه) استان کرمانشاه و مناطقی از عراق را لرزاند. این زلزله در استان کرمانشاه حوالی ازگله در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد. شدت این زمین لرزه به اندازه ای بود که در بیشتر استان ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد.

منبع : ایرنا