کد مطلب: 35060
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۴
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در جریان سیل اخیر نهادهای مربوط به مدیریت بحران هم در مرحله پیش گیری و هم در مرحله امدادرسانی عملکرد قابل دفاعی نداشته است.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در جریان سیل اخیر نهادهای مربوط به مدیریت بحران هم در مرحله پیش گیری و هم در مرحله امدادرسانی  عملکرد قابل دفاعی نداشته اند.
 
 
فرج الله عارفی، نائب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با ایران خبر درباره عملکرد ستاد مدیریت بحران وزارت کشور گفت: علت اینکه مجلس بودجه مدیریت بحران را به جای معاونت ریاست جمهوری به وزارت کشور اختصاص داد این بود که کار به صورت تخصصی تر و با سرعت بیشتری انجام گیرد اما در عمل ستاد مدیریت بحران وزارت کشور توفیق چندانی در این زمینه نداشته است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در حوادثی نظیر سیل و طوفان که قابل پیش بینی است، پیشگیری ستاد مدیریت بحران از طریق فرمانداری های تمامی شهرستانها الویت بیشتری دارد و بخشی از این پیش گیری مربوط به حوزه آگاهی رسانی به مردم درباره حوادث احتمالی است.
وی در ادامه گفت: پس از حادثه نیز سرعت عمل در امدادرسانی و نحوه مدیریت پس از حادثه اهمیت پیدا می کند،  برای آمادگی در تمام این مراحل باید فرمانداری ها به طور متناوب مانورهایی را داشته باشند تا سرعت عمل و میزان هماهنگی و امکانات خود را در مواقع بحران بسنجند.
نماینده جیرفت و عنبرآبادگفت: وزارت کشور باید درباره عملکرد این ستاد که در جریان سیل اخیر کاستی های آن بیشتر نمود پیدا کرد توضیح دهد.