کد مطلب: 73243
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۵
در این جشنواره که هشتمین جشنواره غذا و فرهنگ در شهر چونگ کینگ (یکی از چهار شهر بزرگ چین و در جنوب غرب این کشور) است، میهمانان در کنار یکدیگر در یکی از بزرگ ترین جشنواره های غذا به صرف شام می پردازند.
به گزارش ایران خبر، در ادامه حشنواره های متنوعی که هر ساله در گوشه و کنار این جهان پهناور به پا می شوند، هم اکنون می خواهیم سری به فستیوال قابلمه داغ بزنیم! در این جشنواره که هشتمین جشنواره غذا و فرهنگ در شهر چونگ کینگ (یکی از چهار شهر بزرگ چین و در جنوب غرب این کشور) است، میهمانان در کنار یکدیگر در یکی از بزرگ ترین جشنواره های غذا به صرف شام می پردازند، 20 اکتبر سال 2016. فستیوال قابلمه ی داغ چونگ کینگ همچنین به خاطر روش محبوب سرو غذا در چین معروف است.